Ottaa aika tavalla voimille pakittaa tässä blogissa. *Huokaus* Muutamat kerrat olen nyt vastaillut vanhempiin kirjoituksiin sekä sähköpostiviesteihin. Yleensä en edes sitä päivällä tee, siksi oudot postausajat. Yöllä on aikaa unta odotellessa, eikä se pilaa enää päivän kauppareissumeikkejä, heh...

Luen itse nyt yhtä syöpäblogia, joka ei ihan toivotusti päättynyt ja teenkin sen hetki kerrallaan, muuten se olisi liikaa.

Olen kuulemma vielä shokkivaiheessa, jospa se selittää sen ? Pöh, kuka nyt ei olisi shokkivaiheessa luettuaan elämän epäoikeudenmukaisuudesta ?

Tytön kanssa kävimme viime keskiviikkona käden röntgenissä, josko kipsin voisi poistaa ja arvauskeskuksen ulkopuolella käryytti tupakkaa TÄYSIN turhakkeen oloinen mies, joka tuijotti meitä kiinnostuneena. Tokaisin tytölle, että tuokin turhake tuossa olisi joutanut ennempää, ei edes varmaan veroja maksele, siinäkin valtio säästäisi pitkän pennin.

Että tälläistä laadukasta asennekasvatusta..... eikä minua edes hävetä, vieläkään, vaikka näen sen nyt tässä kirjoitettuna.