Nöyränä kiitän teitä, ketkä olette näitä kirjoituksia lukeneet ja täällä käyneet. Kiitän teitä niiden lukijoiden puolesta, jotka ovat tänne löytäneet blogin sijoituttua listoilla hyvin ansiostanne tai kavereiden luettua tätä ja kerrottua viestiä eteenpäin vertaistukea tarvitseville. Monet kiitokset olen saanut tiedon ja tunteiden jakamisesta ja monet keskustelut ja kysymykset blogin ulkopuolella on vaihdettu sähköpostitse sellaista haluavien kanssa.

KIITOS ja toivon kovasti, että tämä on herättänyt miettimään asioita tai tästä olette saaneet tietoa, selviytymiskeinoja sekä ehkä lohtua, jos jollakulla on samankaltainen tilanne päällä tai takana.

Uteliaille muille...toivon, että löydätte jotain muuta täyttämään päiviänne ja ihmettelen mitä teette täällä lukemassa blogiani. Mikäli motiivina lukemiseen on uuden positiivisemman ajattelun oppiminen meidän surumme myötä, arvostaen ja vaalien sitä, mitä teillä juuri nyt on hyvin, niin sitten toivon, että siinä tavoitteessanne onnistutte.

Nöyryyden opettelu ei ole helppoa. Nöyryys ei kuitenkaan tarkoita jalkoihin tallaamista, minkä tahansa sietämistä tai ajan hukkaamista turhakkeisiin, energiasyöppöihin.

Nöyryyttä on hyväksyä tapahtuneet, yrittää nähdä siitä huolimatta eteenpäin keinolla millä hyvänsä ja jakaa hyvää mieltä omille ihmishelmille. Samaan aikaan nöyryyttä on kuunnella mitä ihmishelmesi sinulle haluavat sanoa, koska he eivät halua sinua rikkoa. He haluavat sinulle hyvää, sellaisia ovat nämä ihmishelmet. Ne pitää vain oppia erottamaan liejun seasta.