Voisiko joka toisen päivän jättää väliin ?? Näyttää siltä, että edellinen jos on ollut hyvä, seuraava ei niinkään... Siis huominen on kai sitten taas parempi ?

Töissä iltavuoro ei oikein sujunut, ajatukset karkailivat ja sadepäivä jotenkin tuntui NIIN harmaalta. Ajomatkaa töistä kotiin oli useampi kymmenen kilometri ja masennus ja itku näköjään iskee yllättäen, oudossa paikassa. Jopa autotiellä keskellä metsää. Monta päivää onkin mennyt melko "kuivana". Onneksi on kaksi vapaata edessä ja seuraavaksi kaksi aamua edessä. Jos aamupäivä/päivä on mennyt huonommin, niin töihin ei ole kiva lähteä, kun mieluummin jäisi kotiin huolehtimaan ja, ja......no ihan mitä vaan tekemään.

Asiakaspalvelutyö onkin jonkinmoinen haaste nyt...

Kummitätini (entinen sairaanhoitaja pitkäaikais/kotisairaanhoidossa työskennellyt, nyt eläkkeellä) soitti tänään. Sain hyvän neuvon, joka ei ollut tullut itselle edes mieleen. Pahoinvointiinkin ON lääkettä. Pitänee siis puhua miehen kanssa asiasta ja pyytää lääkäriltä sellaista. Kuulemma jos vatsa ärtyy, niin voi ottaa myös suppona. Siinä saattaisi olla ratkaisu pahoinvointiin, ainakaan haittaa tässä vaiheessa kokeilusta ei varmasti ole. Pohjaltahan on vain suunta ylöspäin.