Olen lomalla.

Sain tänään jopa aikaiseksi siivota vähän kuistia ja laittaa etupihan tuijaan valot ja takapihan omppupuuhun valot. Näyttää paljon paremmalta eikä etupihalla tarvitse sokeainkeppiä etenemiseen.

Miten menee on yleinen kysymys minulle. Taidan tietää vastauksen, eli aamut on joskus väsyttäviä, ei enää niin usein onneksi ja illat ovat aamujen kaltaisia. Iltapäivisin menee yleensä aika hyvin...että näin. Siitä sitten tapaamisaikaa suunnittelemaan.

Onko kellekään muulle tuttu sellainen, kuin silmän jonkun hitsin kalvon turvotus ? Mulla on taas vaihteeksi sellaista. Ihan kuin silmissä olisi vähän irtonainen kalvo, jonka alla on nestettä. Vaikkei juuri peiliin katsoessa itkisikään, eikä olisi itsenyt moneen tuntiin, niin silti näyttää kyynelsilmiltä.

Ihan ekan kerran, kun huomasin sellaista alkusyksystä, säntäsin paniikissa optikolle, että onko nyt tultu tien päähän ja musta tulee vielä sokeakin. No, ei ihan niin, onneksi. Mutta enemmän itkeville vaan tiedoksi, että se saattaa olla jonkin aikaa ihan arkipäivää, vaikka vähän friikiltä näyttääkin.