Perusidea: Mitään salaamatta, mitään kaunistelematta.

Joustavuus: Siistin tänään poikkeuksellisesti yhtä kirjoitustani liittyen erääseen läheiseen ihmiseen, enkä enää kirjoita hänestä mitään henkilökohtaista. Kunnioitan siis toivettaan.

Ärsytys: Henkilö, joka minut hyvin tuntee, kuului joskus elämääni, ei kylläkään omasta valinnastani, mutta et enää juuri millään tavalla ole enää tekemisissä kanssani, älä täytä omaa elämääsi tulemalla ns. tirkistelemään tänne blogiini.

Tämä blogi on MINUN henkireikäni, joka auttaa MINUA selviytymään arjesta. Tätä EI ole kirjoitettu sinua varten, enkä oikeasti voi edes uskoa, että ajatukseni, arkielämäni tai mielipiteeni edes sinua kiinnostavat, mutta näköjään kyllä. Ilmeisesti oma elämäsi on niin tapahtumaköyhää, että jostain on saatava paskanjauhantamateriaalia.

En halua enää KOSKAAN kuulla mitään sinun suustasi tulleita kommentteja lähipiiriltäni siitä mitä olen tänne kirjoittanut enkä sitä, että olet käynyt jälleen kerran oman elämäsi tyhjiötä täyttämässä täällä. Katso vaikka salkkareita sen sijaan....

En halua minkäänlaista eripuraa suvun tai ystävien välille sinun vuoksesi.

Toivottavasti olit tarpeeksi utelias ja kävit siis tämänkin lukemassa ! Terveisiä siis sinne, ehkä tunnistitkin jo itsesi.