Yöt on sujuneet vaihtelevasti. Mies nukkuu joinain öinä paremmin ja joinain huonommin. Helteet ei auta asiaa. Makkarissa on hurissut tuuletin monena yönä.

Ruokaa on uponnut sileänä muotona erilaisia, ehkä jo vähän paremmin kuin vaikka eilen. Aamulla tuli tosin taas kuuden aikoihin yskäkohtaus, lima aiheutti todennäköisesti sen. Seurauksena yrjöämistä, röyhtäilyä, yskimistä, hikoilua ja väsymys. Itse heräsin siihen, kun yskäkohtaus alkoi ja seinän takana vessassa kajahteli aamuykät. Nukahdin nopeasti uudelleen, en voinut asiaa auttaa. Kun muutamaa tuntia myöhemmin heräsin, mies oli sohvalla boksereissaan lakanan päällä nukkumassa puolittain istuvassa asennossa. Se ilmeisesti on parempi asento.

Telkkarimaratonin jälkeen tuttavat houkuttelivat käymään lähiterassilla. Pyöräilimme sinne kaupan kautta ja nautittiin parit oluet, jopa mies sai alas kaksi karhun A-olutta, hyvä niin.

Tekee näköjään ihan hyvää poistua välillä kämpästä. Vaarana muuten on juurtuminen sohvalle tai sänkyyn, ennenaikaisesti.