Pidin vähän taukoa ja nyt kuulumisia.

Olen ollut töissä suht ahkeraan, jopa kolme pv / vko ja tavannut kavereita iltaisin ja viikonloppuna, joten tavallaan kiirettä on pitänyt. Joissain asioissa en ole saanut mitään aikaiseksi, mutta olen yrittänyt metodia asia päivässä. Niitä asioita vaan kertyy koko ajan enemmän kuin ehdin hoitaa tällä taktiikalla. Jospa se siitä tasaantuisi.

Monta päivää onkin sujunut tavallaan aika hyvin, mutta eilen tuli taas pohjat vastaan. Tasan 2kk leskenä oli liikaa.

Vinguin kuin pieni monsteri, vedin punkkua ja kuuntelin säälittävää musiikkia. nenäliinoja kului taas roppakaupalla ja onneksi kaveri chattaili kanssani ja toinen tuli pistäytymään läheltä, se piristi kummasti.

Olin nukkunut edellisen yön piilarit päässä, sitten vielä saunonut ylivanhoilla piilareilla, koska en ole saanut aikaiseksi mennä tilaamaan uusia, joten tänään aamulla olikin sitten mahtavat silmät ! Panikoin ja säntäsin optikolle kysymään iskeekö nyt sokeus, koska silmän sidekalvo liikkui oudosti molemmissa silmissä ja oli kuin vetistä rutistunutta muovia nestettä sisällään.

Kuulemma menee ohi itsestään ja johtuu ties mistä tai monesta sattumasta, mutta piilareita ei nyt suositella, yllätys.... pariin päivään. Maanantaina jos ei ole parempi pitäisi sitten marssia lekuriin, perkele !

No, huomenna katselen tilannetta uudestaan.